Privatflytning i Aabenraa, Haderslev, Kolding og Sønderborg

Nem og hurtig privatflytning

Ønsker du en nem og hurtig flytning, står vi hos Vojens Flytteforretning klar til at rykke ud og hjælpe dig. Vi har over 28 års erfaring inden for privatflytning, og vi tager god hånd om dine private ejendele. Vi kommer naturligvis til den aftalte tid på flyttedagen, og vi går meget op i at overholde alle vores deadlines.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et gratis og helt uforpligtende tilbud på privatflytning. Du kan ringe til os på telefon (+45) 74 54 77 70 eller skrive til os på mail kim@vojensflytteforretning.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Slip for besværet – lad os stå for det hele

Det kan ofte være besværligt og tidskrævende at stå for et flytteprojekt. Heldigvis kan vi klare det hele for dig. Vi transporterer dine ejendele trygt og sikkert til din ønskede destination, og skulle der mod al forventning ske skade på ejendelene, er vi forsikret hos Codan. Vi udlåner flyttekasser gratis, og vi pakker også gerne dine ejendele ned og ud igen, hvis du ønsker det. Du skal ikke bekymre dig om noget som helst, når du lader os stå for din privatflytning.

Vi kan også være behjælpelig med opbevaring af dine ejendele.