Opbevaring

Tryg opbevaring i Vojens

Har du svært ved at finde plads til dine møbler eller inventar i forbindelse med for eksempel flytning eller renovering? Vi kan opbevare dine ejendele for dig.

Hos Vojens Flytteforretning tilbyder vi indendørs opbevaring i træcontainer. Vi gør processen overskuelig for dig og hjælper gerne med nedpakning af dine ejendele samt flytning. Det er op til dig, hvor længe du ønsker, at vi opbevarer det hele for dig. Uanset om det drejer sig om en kort eller en længere periode, er dine ejendele altid i trygge hænder hos os. Vores velegnede opbevaringslokaler er beliggende på vores adresse i Vojens.

Opvarmede lokaler

Vi danner de bedste rammer for opbevaring. Dine ejendele bliver opbevaret i opvarmede lokaler med lav fugtighed, så de ikke tager skade. Vi prioriterer sikkerhed og fleksibilitet, så tøv ikke med at kontakte os omkring netop dine opbevaringsbehov.

Er du interesseret i at høre mere?

Har du spørgsmål vedrørende vores opbevaringsmuligheder, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig med at finde den helt rette opbevaringsløsning. Ring på telefon (+45) 74 54 77 70 eller send os en mail på kim@vojensflytteforretning.dk. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Læs også mere om: privatflytning eller erhvervsflytning.