Erhvervsflytning

Få hjælp til erhvervsflytning

Mangler du hjælp til erhvervsflytning, så tøv ikke med at kontakte os hos Vojens Flytteforretning. Vi tilbyder alle former for erhvervsflytning i hele landet. Hos os kan du regne med en nem og ubesværet flytning, der foretages af erfarne flyttefolk. Vi sørger for, at det uoverskuelige bliver overskueligt for dig og dine medarbejdere.

Skal du have hjælp til erhvervsflytning?

Er du interesseret i et godt tilbud på erhvervsflytning, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 74 54 77 70 eller mail kim@vojensflytteforretning.dk. Vi besvarer med glæde enhver henvendelse, som vi modtager. Vi tilbyder også privatflytning, hvis det er det, du søger.

Tryg flytteproces

Vi tilbyder en målrettet flytteløsning efter netop din virksomheds behov til den aftalte tid. Sikkerheden er vigtig for os, og vi er dækket af en forsikring hos Codan. Det betyder, at du altid er sikret, hvis der mod al forventning skulle ske skade på din virksomheds ejendele under flytningen. Vi er naturligvis meget påpasselige og forstår vigtigheden af at transportere tingene trygt og sikkert til den nye lokation. Det betyder alt for os at gøre vores kunder fuldt tilfredse med vores flytteservice. Lad os hjælpe dig med at komme godt på plads i de nye lokaler. Vi tager os gerne af at pakke tingene ned og ud igen for dig eller hjælper med opbevaring.

Skræddersyede erhvervsløsninger i hele Europa

Vi tilbyder også international flytning, hvor vi dækker hele Europa. Uanset om du skal flytte i ind- eller udland, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud. Få et skræddersyet tilbud til flytningen ved at kontakte os i dag via telefon på (+45) 74 54 77 70 eller (+45) 74 53 52 61. Du kan også sende en e-mail til kim@vojensflytteforretning.dk. Vores mål er at opfylde din virksomheds behov og sikre en problemfri flytteoplevelse for jer. Vi står til rådighed for at sikre, at din flytning forløber gnidningsfrit og tilfredsstillende.